Logo Mamma Mia Vianen

Goede ambiance met veel mogelijkheden

Het Achterhuis

Het Achterhuis is de ideale locatie voor uw evenement, zakelijk en privé. Vanaf 10 gasten is Het Achterhuis te reserveren voor bijvoorbeeld uw vergadering of private dining. Op deze pagina vindt u een impressie van de vele mogelijkheden die Het Achterhuis biedt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement?
Neem contact met ons op.

"Ik ben zeer onder de indruk van dit restaurant. Zeer goede kwaliteit en smaak. Als voorgerecht gefrituurde inktvisringen met aioli en honing-rozemarijn brood; een hemels gerecht! Stijlvol geserveerd."

- Marcel131 (iens.nl)

Over Het Achterhuis

Het Achterhuis is gelegen achter Restaurant Mamma Mia. De locatie is geschikt voor 10 tot maximaal 50 personen. Benieuwd of Het Achterhuis ook geschikt is voor uw evenement? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

1 Borrel

De knusse sfeer maakt Het Achterhuis de ideale locatie voor een borrel. Restaurant Mamma Mia verzorgt de volledige borrel voor u. Verder kunnen wij Het Achterhuis naar wens voor u inrichten met statafels of zitplaatsen.

2 Private dining

Voor groepen van 10 tot 28 personen kan Restaurant Mamma Mia een Italiaans familiediner verzorgen in Het Achterhuis. Het diner biedt een hoge variatie in gerechten met antipasti, pasta, vis, vlees, pizza en een grand dessert.

3 Vergadering

Het Achterhuis is zeer geschikt voor vergaderingen. In Het Achterhuis is de benodigde apparatuur voor het geven van een presentatie (beamer en geluidsinstallatie) aanwezig. Daarnaast kan Restaurant Mamma Mia de lunch verzorgen
tijdens uw vergadering.

4 En meer

De mogelijkheden van Het Achterhuis zijn groot. Zo leent de locatie zich ook goed voor een lunch en het geven van feesten of workshops.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.